Åpne meny
English


English

Vaskerelven 39

Urbant – Sentralt – Moderne – Unikt

Vaskerelven 39

I krysset mellom Vaskerelven og Olav kyrresgate, like ved byparken og Torgallmenningen i Bergen, ligger byggene Olav Kyrresgate 41 og Vaskerelven 39. En spennende kontor- og forretningseiendom midt i bybildet.

I 1910 ble det ikoniske bygget Olav Kyrresgate 41 og har siden den gang vært brukt som forretningsbygg i Bergen Sentrum. Noen år etter bygget var ferdig kunne Bergenserne handle flotte herreklær hos herreekviperingsforretningen Sigurd E. Olsen A/S. I dag driver Japan Photo butikk i de samme lokalene.

Rett ved siden av, i Vaskerelven 39 holder møbelforretningen Bolia til i dag, og selv om bygget er fra 1980-tallet har også denne adressen vært en attraktiv handelseiendom i bybildet siden starten av forrige århundre. På slutten av 1920 tallet holdt AEG elektrisk forretning til på adressen og fristet forbipasserende med utstillinger av Osram lyspærer.

Beliggenhet

Vaskerelven 39 ligger i en av Bergens mest urbane gater. Vaskerelven ble pusset opp av Bergen Kommune i 2007 og er i dag en moderne bygate med flere urbane småbutikker, barer og spisesteder. I krysset ved Vaskerelven 39 ligger kollektivknutepunktene i Olav Kyrres gate hvor en enkelt kan komme seg til alle Bergens bydeler med buss eller bybane.

Tilbygg / «In-fill»

Byggene skal knyttes sammen med ett flott, moderne tilbygg. Når det står ferdig høsten 2019 vil samles under adressen Vaskerelven 39.

Tilbygget mellom dagens bygg vil være ett naturlig sentrum for kontorarealene med ett flott inngangsparti. Fasadene på de to eksisterende byggene vil renoveres og oppgraderes til moderne standard. Uttrykket beholder de historiske særtrekkene i fra 1910 og kombinerer dette med moderne stål og glass. Resultatet er ett unikt kontor- og forretningsbygg med alle moderne fasiliteter.

 

       

 

 

 

 

Utleie:
Butikk, kontorer

Totalt areal:
3011 m²

Kontakt

Elisabeth Ellingsen

Markedskonsulent

elisabeth.ellingsen@vfeiendom.no
mob. 970 74 692

Driftsansvarlig

Daniel Myklebust

Driftsleder

daniel.myklebust@vfeiendom.no
mob. 93 66 86 96