Åpne meny
English


English
18. september 2017

Wergeland Senter – Kontorlokaler

Wergeland senter er et klassisk bydelssenter som ligger like ved bybanestoppet på Wergeland.

Lokalet som er ledig ligger på bakkeplan i 2. etasje med parkering rett utenfor inngangsdøren. Lokalet er lyst, åpent og fleksibelt med tanke på innredning. Bildene viser lokalet slik det er i dag, men lokalene kan oppgraderes og tilpasses til leietakers ønsker og behov. Lokalene egner seg godt til butikk, showrom og kontor.

Wergeland senter ble bygget i 1991, og senere utvidet i 1998 og ombygget innvendig i 2004, 2011 og 2017. Senteret blir jevnlig vedlikeholdt og oppgradert.

Man har god eksponering  mot Storetveitvegen og bybanetraseen.

Andre virksomheter i senteret er REMA 1000, Vitusapotek, Positiv Trafikkskole, Legekontor, Fysioterapi, Tannlege og Bergen Broker Finans.

Det er mange mennesker innom senteret for sine daglige gjøremål i butikkene samt å benytte seg av andre tjenester på senteret.

Wergeland senter er et veletablert bydelssenter og trafikknutepunkt som ligger like ved bybanestoppet på Wergeland. Wergeland Senter ligger ca 10 minutter sør for Bergen sentrum.

Fra Wergeland kommer man seg raskt til/fra hovedinnfartsåren Fjøsangerveien og videre til både Bergen sentrum samt Flesland.

Lokalet er stor, åpent og lyst med mange vinduer. Det er fleksibelt å både dele opp og innrede da det er ingen søyler eller vegger og ta hensyn til. Det er enkel adkomst med direkte inngang fra bakkeplan i 2. etasje med parkering like utenfor døren.